skip to Main Content
Specialer & ydelser

SPARRINGSPARTNER

Vi vægter højt at være jeres tætte sparringspartner i det daglige samarbejde. Vores speciale er økonomi og personale, og i et samarbejde deler vi altid ud af vores omfattende faglige viden og erfaring på socialområdet.

Solid socialfaglig erfaring

I LIVSVÆRK fonden har vi mange års erfaring i at samarbejde med både store og små institutioner, tilbud og organisationer indenfor socialområdet. Vi forstår de socialfaglige vilkår og præmisser, der præger jeres hverdag og udover at varetage konkrete opgaver, indtager vi rollen som tæt sparringspartner.

Og ikke mindst er det en stor drivkraft for os at være med til at understøtte jeres mission indenfor socialområdet.

Kvalitet i opgaverne

Vi arbejder tværfagligt og gør en dyd ud af at holde os opdaterede, så I får den bedst mulige løsning indenfor vores faglige specialer. I mange år har vi dedikeret os til at skabe de gode processer og levere de ydelser, der gør en forskel i hverdagen for institutioner, tilbud og organisationer med et socialfagligt fokus.

Det betyder også, at vi leverer til priser, der altid er fornuftigt afstemt i forhold til området.

Dedikeret samarbejdspartner

Vi vægter højt at imødekomme vores kunder i en kompleks hverdag og værdsætter det gode samarbejde. Vi tror på, at man står stærkere ved at skabe sammenhængskraft baseret på tillid og gode relationer. Derfor lytter vi, spørger ind og bruger tid på at finde ud af, hvor I har behov for hjælp og vejledning. Når hverdagen kører, giver vi tæt sparring og hurtig svar på spørgsmål.

Kontakt os for et opstartsmøde
Har I spørgsmål, kan I altid kontakte os for en afklaring,
og vi kigger gerne forbi til en uforpligtende samtale.
Back To Top