skip to Main Content
Personalejura

Personalejura

I det daglige arbejde med personale er der mange forhold at tage højde for og tackle i relation til ansættelsesretlige problemstillinger. Den ansættelsesretlige lovgivning og praksis er i konstant udvikling, og det er vigtigt at holde sig opdateret for at undgå de væsentligste risici og faldgruber. Vi vejleder institutioner, tilbud og organisationer og hjælper med viden om gældende lovgivning og personalejuridiske regler. Samtidig understøtter vi ved at håndtere konkrete opgaver indenfor ansættelser, medarbejderforhold og afskedigelser.

Vi varetager og hjælper med:

  • Vejledning i gældende overenskomster og lovgivning
  • Ansættelse af nye medarbejdere, herunder f.eks. udarbejdelse af ansættelsesbreve samt tillæg.
  • Sparring og vejledning om barsel, ændring af arbejdstid, lønforhandlinger m.m.
  • Sparring og deltagelse ved tjenestelige og svære samtaler, herunder f.eks. sygefraværssager
  • Afskedigelsessager, herunder opsigelsesregler, suspension og fritstilling
  • Oprettelse af lokalaftaler, lokalpolitikker m.v.

Opstartsmøde

Vi tilbyder altid et opstartsmøde for at kortlægge jeres behov og muligheder og finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer i et samarbejde.

Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os.

T: +45 38 88 36 36
E: info@livsvaerkfonden.dk

Vores ydelser

SPARRINGSPARTNER

Vi vægter højt at være jeres tætte sparringspartner i det daglige samarbejde. Vores speciale er økonomi og personale, og i et samarbejde deler vi altid ud af vores omfattende faglige viden og erfaring på socialområdet.

forældre_barn

“Det giver os en høj grad af tryghed at have fagligt dygtige folk til at hjælpe os med at styre løn, fakturering, budget og regnskab. Det er virkelig givet godt ud at få hjælp udefra. Så kan jeg bruge mit krudt på det, jeg er bedst til: det psykologfaglige, ledelse og faglig udvikling”.

Mimi Strange, direktør, JanusCentret
Læs case
Back To Top