skip to Main Content
Vagtplanssystem

Vagtplanssystem

Planlægning og opdatering af vagtplaner kan være en tidskrævende og kompleks opgave, og det kan koste dyrt, hvis der er fejl i registreringerne. Vi har mange års erfaring med vagtplansystemer, der er specifikt udviklet til at håndtere de komplekse overenskomster og vilkår for institutioner, tilbud og organistioner på socialområdet.

Med et vagtplanssystem er det nemt at opdatere vagtplanen online, automatisere processen og derved sikre korrekt udbetaling af løn og tillæg jf. overenskomster.

Systemet har en høj grad af selvbetjening, så medarbejdere nemt kan anmode om vagtbytte, fridage m.m. Vagtplanlæggeren kan med få klik godkende, og den aktuelle plan opdateres automatisk og korrigerer for løn og tillæg.

Fordele og funktioner:

  • Skræddersyet vagtplanssystem der kan tilpasses efter behov
  • Online vagtplanlægning der sikrer korrekt udbetaling jf. løngruppe og overenskomster
  • Vagtplan findes kun i én aktuel version
  • Online vagtplan giver overblik til vagtplanlægger og medarbejder på både institutionsniveau og medarbejderniveau
  • Vagtplanlægger kan nemt registrere arbejdstimer, flex og fravær. Ændringer overføres direkte til lønsystemet, så dobbeltregistreringer og tastefejl undgås
  • Medarbejder kan nemt anmode om vagtbytte, ferie, afspadsering m.m. via en app eller online og se tidsregistreringer og vagter
  • Vagtplanlægger kan nemt trække statistikker med overblik over ressourcebehov

Opstartsmøde

Vi tilbyder altid et opstartsmøde for at kortlægge jeres behov og muligheder og finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer i et samarbejde.

Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os.

T: +45 38 88 36 36
E: info@livsvaerkfonden.dk

Vores ydelser

SPARRINGSPARTNER

Vi vægter højt at være jeres tætte sparringspartner i det daglige samarbejde. Vores speciale er økonomi og personale, og i et samarbejde deler vi altid ud af vores omfattende faglige viden og erfaring på socialområdet.

forældre_barn

“Det giver os en høj grad af tryghed at have fagligt dygtige folk til at hjælpe os med at styre løn, fakturering, budget og regnskab. Det er virkelig givet godt ud at få hjælp udefra. Så kan jeg bruge mit krudt på det, jeg er bedst til: det psykologfaglige, ledelse og faglig udvikling”.

Mimi Strange, direktør, JanusCentret
Læs case
Back To Top