skip to Main Content
Ejendomsadministration

Ejendomsadministration

Ved køb og leje af ny ejendom eller administration af egen ejendom er det vigtigt at have styr på papirarbejdet og økonomien bag. Vi hjælper med at sikre de bedste økonomiske forhold, overblik og en sund administration af ejendommen, der tager højde for den aktuelle situation og fremtidige udvikling.

Udover at løse administrative opgaver yder vi sparring og vejledning i gældende lovgivning, krav og regler og kan altid hjælpe i det daglige, når spørgsmål melder sig.

Vi varetager og hjælper med:

  • Sparring og vejledning om leje/køb af ejendom og sund ejendomsadministration
  • Gennemgang af lejekontrakt, opdateringer og oplæg til forhandling om nye eller eksisterende lejekontrakter
  • Budgetudarbejdelse, planlægning og opfølgning
  • Udarbejdelse af 10-årig vedligeholdelsesplan i samråd med rådgivende ingeniør
  • Sparring og vejledning om gældende lovgivning, krav og regler

Opstartsmøde

Vi tilbyder altid et opstartsmøde for at kortlægge jeres behov og muligheder og finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer i et samarbejde.

Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os.

T: +45 38 88 36 36
E: info@livsvaerkfonden.dk

Vores ydelser

SPARRINGSPARTNER

Vi vægter højt at være jeres tætte sparringspartner i det daglige samarbejde. Vores speciale er økonomi og personale, og i et samarbejde deler vi altid ud af vores omfattende faglige viden og erfaring på socialområdet.

forældre_barn

“Det giver os en høj grad af tryghed at have fagligt dygtige folk til at hjælpe os med at styre løn, fakturering, budget og regnskab. Det er virkelig givet godt ud at få hjælp udefra. Så kan jeg bruge mit krudt på det, jeg er bedst til: det psykologfaglige, ledelse og faglig udvikling”.

Mimi Strange, direktør, JanusCentret
Læs case
Back To Top