skip to Main Content

Key Account Manager med et godt salgsgen til LIVSVÆRK-Fonden

Er du en ambitiøs og resultatorienteret Key Account Manager med erfaring i at opbygge og vedligeholde stærke relationer og netværk? Vil du være med til at gøre en forskel i en socialpædagogisk fond, der hjælper udsatte børn, unge, voksne og familier? Så er dette job hos LIVSVÆRK-Fonden lige noget for dig!

Vi udvider og søger en resultatorienteret Key Account Manager (KAM) til at stå i spidsen for opbygningen af vores kundeportefølje af institutioner inden for det socialpædagogiske område. Du får en afgørende rolle i at videreudvikle vores salgsstrategi og præge vores udvikling.

LIVSVÆRK-Fonden er en professionel partner for institutioner inden for det tungere sociale område. Vi har ekspertise i at navigere i den komplekse lovgivning og regler på området, samt rådgive om økonomi, ejendomsadministration, GDPR og HR & organisation, bestyrelseshåndtering mv. Det sker bl.a. ved at tilbyde vores ekspertise og udføre administrative opgaver for aktører inden for socialområdet.

Om jobbet
Du skal identificere nye kunder, etablere salgskampagner og opbygge relationer og netværk. Du vil også få ansvaret for at udvikle og implementere vores CRM-koncept for opfølgning på salgsaktiviteter og vedligeholdelse af kundeforhold.

Du vil evaluere vores strategiplan og hjælpe til med at udvikle vores markedsføringsstrategi, herunder digital markedsføring og administration af vores kommunikationskanaler. Du kommer til at rapportere til direktøren for fonden og vil have ansvaret for at skabe og præsentere analyser og rapporter for at understøtte vores beslutningsprocesser.

Din profil
Din evne til at etablere og vedligeholde netværk og stærke relationer bliver en afgørende egenskab for dig. Som Key Account Manager i LIVSVÆRK-Fonden vil du være ansvarlig for at opbygge langsigtede relationer med potentielle og eksisterende institutioner inden for det socialpædagogiske område og udvikle en solid kundeportefølje.

Det kræver, at du er dygtig til at opbygge relationer, kommunikere effektivt og skabe tillid. Du skal have evnen til at lytte til kundernes behov og forstå deres udfordringer, så du kan tilbyde en løsning, der passer til deres specifikke behov. Det er også vigtigt, at du er i stand til at etablere og opretholde positive relationer med kunderne, for at styrke loyaliteten og bidrage til at skabe langsigtet værdi.

Det vil være en fordel, hvis du har et etableret netværk af kontakter inden for det socialpædagogiske område.

Desuden har du:

• Erfaring med salg og markedsføring, herunder digital markedsføring og administration af kommunikationskanaler og gerne erfaring med at arbejde med CRM-systemer

• Stærke analytiske færdigheder og evnen til at rapportere og præsentere data for direktøren og bestyrelsen

• En uddannelse og erfaring inden for markedsføring, salg, kommunikation eller en beslægtet disciplin.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og en unik mulighed for at spille en central rolle i videreudviklingen af en socialpædagogisk fond. Du vil blive en del af en lille og engageret organisation, hvor du vil have mulighed for at gøre en forskel og sætte dit præg på vores udvikling.

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV til os snarest muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler, og er der spørgsmål, kontakt gerne direktør Ebbe Wendt Lorenzen mobil 2464 0568 eller mail ewz@livsvaerk.org.

Ansøg her >

Vi ser meget frem til at høre fra dig ☺️

Back To Top