skip to Main Content
Referencer

”Det er guld værd"

Mange institutioner, tilbud og organisationer indenfor socialområdet har ikke nødvendigvis kompetencerne til at udføre de mange forskellige administrative opgaver i den daglige drift i forhold til økonomi og personale. Derfor er det vigtigt at have en ekstern samarbejdspartner, der kan varetage opgaven.

Det har Mimi Strange, direktør for JanusCentret, erfaret: ”For os betyder det meget, at vi har en ‘ekstern regnskabsafdeling’, der kan holde snor i det hele og sikre, at vi er på rette spor. Vi får hjælp til budgetter, regnskab, løn og fakturering, og det gør en stor forskel i både tid og kvalitet for os i hverdagen. Og hvis der er det mindste tegn på udsving i økonomien, bruger jeg LIVSVÆRK-Fonden til at sparre med – det er guld værd”.

Trygt og enkelt samarbejde

JanusCentret har samarbejdet med LIVSVÆRK-Fonden siden 2013. Et godt og tillidsfuldt samarbejde er afgørende, mener Mimi Strange: “Jeg er fuldkommen tryg ved vores samarbejde, og jeg bliver altid mødt med lydhørhed. LIVSVÆRK-Fondens medarbejdere kan tale med om de behov, vi har i vores organisation, og er i stand til at byde ind på mange forskellige områder.”

Udover den økonomiske del har LIVSVÆRK-Fonden gennemgået lejekontrakter ved leje af nye kontorfaciliteter. “Den sikkerhed, der ligger i at indgå en forsvarlig og ordentlig aftale, er helt afgørende for os. Det er et meget fint, let og enkelt samarbejde, vi har med LIVSVÆRK-Fonden”, siger Mimi Strange.

"Så kan jeg bruge mit krudt på det, jeg er bedst til"

“Det giver os en høj grad af tryghed at have fagligt dygtige folk til at hjælpe os med at styre løn, fakturering, budget og regnskab”, fortæller Mimi Strange, direktør for JanusCentret. “Det er virkelig givet godt ud at få hjælp udefra. Så kan jeg bruge mit krudt på det, jeg er bedst til: nemlig det psykologfaglige, ledelse og faglig udvikling”.

Om Januscenteret

JanusCentret er et udrednings- og behandlingstilbud til børn og unge af begge køn med seksuelle adfærdsproblemer samt deres ofre og familier.

forældre_barn

“Det giver os en høj grad af tryghed at have fagligt dygtige folk til at hjælpe os med at styre løn, fakturering, budget og regnskab. Det er virkelig givet godt ud at få hjælp udefra. Så kan jeg bruge mit krudt på det, jeg er bedst til: det psykologfaglige, ledelse og faglig udvikling”.

Mimi Strange, direktør, JanusCentret

SPARRINGSPARTNER

Vi vægter højt at være jeres tætte sparringspartner i det daglige samarbejde. Vores speciale er økonomi og personale, og i et samarbejde deler vi altid ud af vores omfattende faglige viden og erfaring på socialområdet.

Back To Top